Smits Made BV

Het bedrijf is ontstaan in 1938 toen Thomas Smits akkerbouwer werd, hij werkte gedurende de oorlog door als boer en heeft zich ingeschreven bij KvK in 1946 als loondorser. Omdat er een voorliefde was voor materieel met een motor erin werd al snel geïnvesteerd in mechanische apparatuur zoals tractoren, dorskasten en later ook combines.

In 1967 traden zijn zoons Jan en Wim in de zaak en werd er ook geïnvesteerd in hydraulische graafmachines en het zogenaamde maaikneuzen kwam erg op. Ook werd er volop graan gedorst met wel vier maaidorsers.

Graan dorsen: In de jaren 70 en 80 werd verder uitgebouwd met groter materieel voor de bietenoogst, graanoogst en het grondverzet. Ook kwam het maishakselen erg op.

In 1997 is de zoon van Jan toegetreden in de zaak met wat meer uitbouw naar werkzaamheden op de bouwplaats en in de infra.

In 2010 heeft Thiemo de zaak overgenomen en is de bedrijfsstructuur een B.V. geworden.

Met inmiddels 12 vaste medewerkers gaan wij geen enkele uitdaging meer uit de weg. Laten we samen in gesprek gaan om de mogelijkheden te bespreken voor uw project.

Project Oudenbosch Timelapse

Iedere dag, weer of geen weer, onze klanten voorzien van de beste service en kwalitatief werk. Dat is wat wij met veel plezier doen en waardoor wij ’s ochtends gemakkelijk ons bed kunnen uitkomen. Het is een genot om onze opdrachtgevers te voorzien in hun behoeften.

Ik doe dat natuurlijk niet alleen. Samen met onze fantastische medewerkers maken wij het iedere dag weer waar. Zonder onze betrokken en goed opgeleide medewerkers is dit niet mogelijk.

Hopelijk mogen we ook u helpen bij uw project.

Thiemo Smits

Eigenaar Smits Made BV
0
Collega's
0
%
Tevredenheid
0
Jaar actief

Waarom Smits Made

Kennis en Kunde

Kennis en kunde vinden wij erg belangrijk. We leveren kwalitatief werk voor een betaalbare prijs.

Betrouwbaar

We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Voor een goede werkrelatie is eerlijkheid en oprechtheid in onze ogen erg belangrijk.

Transparant

We maken vooraf afspraken met elkaar. Hierbij geen kleine lettertjes of addertjes onder het gras. Zo weten we allebei waar we aan toe zijn.

Communicatie

Korte lijntjes en een duidelijke communicatie. Dat is zowel prettig voor ons als voor u als klant.

Smits Made in beeld